ORGANITZA EL TEU ESDEVENIMENT

 

Descobreix l’emplaçament més exclusiu i singular de Barcelona per celebrar el teu esdeveniment.
Els nostres espais, els únics de Barcelona a sobre del mar, ofereixen una infinitat de possibilitats per a esdeveniments corporatius i socials amb una deliciosa oferta d’aperitius, dinars, còctels o sopars, així com a welcome drinks per als vostres convidats amb meravelloses vistes; atreveix-te a celebrar les teves reunions de negocis a bord d’un iot, fer genuïnes presentacions de productes, impactants pop-up stores, fires i exposicions.</br>
Contacta amb la nostra Events Manager, Cristina Guillamont, i descobreix com fer del teu esdeveniment un aconteixement màgic i genuí.

ONEOCEAN CLUB

El nostre exclusiu restaurant per a membres de OneOcean Club, un autèntic oasi sobre le mar de Barcelona amb privilegiades vistes dels superiots de OneOcean Port Vell i de l’”skyline” de la ciutat comtal. Un espai de disseny atemporal i modern, format per zones diàfanes i lluminoses que difuminen els límits de l’interior amb les terrasses exteriors i les impressionants vistes sobre la Marina.
Un espai idoni per a la teva celebració corporativa o social, acompanyat d’una deliciosa oferta d’aperitius, dinars, còctels o sopars, així com un welcome drink per als teus convidats amb meravelloses vistes.

Capacitat

 1. Restaurant OneOcean Club
  Espai: 290,57 m2
  Capacitat: 100 persones sentades, 150 persones dempeus
 2. Terrassa d’estiu
  Espai 109,35 m2
  Capacitat: 70 persones sentades, 100 persones dempeus
 3. Terrassa d’hivern
  Espai: 143,24 m2
  Capacitat: 80 persones sentades, 100 persones dempeus

Mapa restaurant

Contacta amb el nostre departament d’esdeveniments: +34 93 484 23 20 | c.guillamont@oneoceanportvell.com

ONEOCEAN BAR

La nostra sofisticada cocteleria, guardonada com el Millor Bar del Món pels prestigiosos premis “Restaurant & Bar Design Awards”. Ofereix un ambient elegant i enèrgic que et permet gaudir d’espectaculars vistes sobre l’ “skyline” de Barcelona i els iots de OneOcean Port Vell. El magnetisme creat pels reflexos del mar i el joc de llums dels capvespres creen una atmosfera vibrant, ideal per a crear una trobada corporativa o social.

Capacitat

 1. Interior
  Espai: 81,64 m2
  Capacitat: 60 persones dempeus
 2. Terrassa (exterior)
  Espai: 106,76 m2
  Capacitat: 60 persones dempeus

Mapa bar

Contacta amb el nostre departament d’esdeveniments: +34 93 484 23 20 | c.guillamont@oneoceanportvell.com

MARINA

Els molls de OneOcean Port Vell ofereixen espais amplis i diàfans a la vora del mar que permeten acollir esdeveniments d’envergadura molt diversa. Uns espais únics, envoltats d’exclusives vistes de la marina amb unes instal·lacions de luxe i una localització en ple cor de la ciutat de Barcelona. Un espai ideal per celebrar les teves reunions de negocis a bord d’un iot, realitzar genuïnes presentacions de productes, impactants pop-up sotres, fires i exposicions.

CARACTERÍTIQUES

Vigilància i seguretat 24 hores
Precinte de seguretat
Electricitat i aigua corrent
Accés a Internet
Aparcament

Contacta amb el nostre departament d’esdeveniments: +34 93 484 23 20 | c.guillamont@oneoceanportvell.com

WELCOME BACK
MS ANNA SMITH

Continue on site